avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN special pentru cedare drepturi IP / autor
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN special pentru cedare drepturi IP / autor

Buna ziua,
Doresc sa vand software creat la specificatiile clientului, m-am autorizat pe codul 6201, software orientat client, pentru a ceda si drepturile de autor trebuie sa mai adaug vre-un cod CAEN sau faptul ca mentionez in contract ca IP / drepturile de autor revin clientului este destul?

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Software la comanda cu cedarea drepturilor de autor (outsourcing) Popu Popu Buna ziua, Doresc sa vand software creat la specificatiile clientului, m-am autorizat pe codul 6201, pentru a ceda si drepturile de autor trebuie sa mai adaug ... (vezi toată discuția)
Pfa si drept de autor cristidumitru cristidumitru Buna ziua! Am o noua intrebare. Urmeaza sa devin PFA cu domeniu din CAEN de cosultanta in IT. Prinicipalul meu client o sa fie firma la care lucrez in ... (vezi toată discuția)
Pfa servicii informatice 6201 - intrebari despre activitate si cod caen sanducosmin sanducosmin Buna ziua, Sunt in curs de infiintare a unui PFA cu norma de venit in Bucuresti. Datorita cumularii normelor, sunt nevoit sa aleg un singur cod CAEN din ... (vezi toată discuția)