avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Software la comanda cu cedarea drepturilor de autor ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Software la comanda cu cedarea drepturilor de autor (outsourcing)

Buna ziua,
Doresc sa vand software creat la specificatiile clientului, m-am autorizat pe codul 6201, pentru a ceda si drepturile de autor trebuie sa mai adaug vre-un cod CAEN sau faptul ca mentionez in contract ca IP / drepturile de autor revin clientului este destul?

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Cod caen special pentru cedare drepturi ip / autor Popu Popu Buna ziua, Doresc sa vand software creat la specificatiile clientului, m-am autorizat pe codul 6201, software orientat client, pentru a ceda si drepturile de ... (vezi toată discuția)
Pfa si drept de autor cristidumitru cristidumitru Buna ziua! Am o noua intrebare. Urmeaza sa devin PFA cu domeniu din CAEN de cosultanta in IT. Prinicipalul meu client o sa fie firma la care lucrez in ... (vezi toată discuția)
Activitati specifice cod caen amalia2009 amalia2009 As dori sa stiu daca sunt descrise undeva activitatile exacte pe care un PFA le poate efectua in momentul alegerii unui anumit cod CAEN. Adica spre exemplu ... (vezi toată discuția)