gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

Cel mai dragut a fost ca ni s-a spus ca daca instanta nu s-a pronuntat, se subintelege. De cand? O sentinta se poate subintelege?
 Justitiarul711 
	    	Utilizator

Justitiarul711 
	    	Utilizator	    

annaanei 
	    	Utilizator

annaanei 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 maricut	                   

la divort am fost de acord sa pastreze numele meu cum pot sa fac sa anulez acest acord (vezi toată discuția)
	                    maricut	                   

la divort am fost de acord sa pastreze numele meu cum pot sa fac sa anulez acest acord (vezi toată discuția)

elisah	                   

La divortul prin notaiat sotul a fost de acord cu pastrarea numelui de famile de catre sotie.
Mai este posibil sa se revina asupra acestei ... (vezi toată discuția)
	                    elisah	                   

La divortul prin notaiat sotul a fost de acord cu pastrarea numelui de famile de catre sotie.
Mai este posibil sa se revina asupra acestei ... (vezi toată discuția)

Marius 06	                   

Dacă în prima întâmpinare la divorț scrie ca \"soția\" își poate păstra numele după divorț și după îsi retrage decizia de a păstra numele. Cum ... (vezi toată discuția)
	                    Marius 06	                   

Dacă în prima întâmpinare la divorț scrie ca \"soția\" își poate păstra numele după divorț și după îsi retrage decizia de a păstra numele. Cum ... (vezi toată discuția)