avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Hotarare modificare forma juridica!!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Hotarare modificare forma juridica!!

Buna dimineata,va rog frumos sa ma ajutati cu un model de hotarare a asociatilor ,prin care ei hotarasc modificarea formei juridice si anume din snc in srl.Mentionez ca este firma infintata in 92,asociatii sunt aceiasi,sediul acelasi,obiectul de activitate acelasi ,aportul de capital se modifica adica acum va fii 200 ca atunci era altfel. Singurul lucru care se modifica este din snc in srl,acest document dupa ce il intocmesc trebuie sa il duc sa il autentifice un notar.Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Modificare act constitutiv pt srl ContSters57265 ContSters57265 In conditiile in care actul constitutiv este intocmit si inregistrat la Registrul comertului sub semnatura privata , modificarea lui se poate face tot sub ... (vezi toată discuția)
Schimbare forma juridica din snc in srl mirela stefania mirela stefania buna ziua, as vrea sa stiu si eu ce documente sunt necesare pentru a transforma un SNC in SRL, si daca imi puteti spune cu aproximatie taxele care trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Modificare capital social srl ratfelicia ratfelicia Buna ziua, Am rugamintea sa imi spuneti ce documente trebuie intocmite pentru : - - la infiintarea unui srl cu doi asociati, s-a adus aport la ... (vezi toată discuția)