avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozite si taxe
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozite si taxe

Buna Ziua

Am o intrebare cu legatura o Inteprindere individuala, deci codul.caen 3299-fabricarea altor produse manufacturiere si 3213 fabricarea imitatii de bijuterii , fac bijuterii ieftine si magneti de frigider, fabricarea se desfasoare o camera mica(sediu), (nu inregistrez facturile de utilitati) , produsele sa le vand numai la targuri si piete.

In acest caz platesc impozit majorat? si daca da/nu ce decalaratie trebuie sa depun la primarie si la ce termen?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: imike , utilizator 21:28, 7 Martie 2016
Veti depune formularul itl 001 pe care il depun toti care au inregistrat la acea adresa un sediu social pana pe 31 martie 2016. Mergeti la biroul de taxe si impozite de la primarie si vedeti ce alte acte trebuie sa anexati la declaratie.
Buna Ziua

Multumesc foarte mult

Cu legatura decalaratia itl 001, in cazul meu trebuie sa completez cap.IV ? sau completez si cap V.?

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedumerire... andreea83 andreea83 Conform noului cod caen care varianta este buna? -3213-fabricarea imitatiilor de bijuterii si articole similare sau -3661-fabricarea bijuteriilor ... (vezi toată discuția)
Cod caen pfa cristinaberhencz cristinaberhencz buna ziua, As dori sa stiu ce cod CAEN trebuie sa folosesc pt -fabricarea de lumanari decorative -aranjamente de flori pt diferite ocazii -obiecte ... (vezi toată discuția)
Autorizatie intreprindere individuala imike imike Buna Ziua Am o intreprindere individuala cu cod caen 3299 fabricarea altor produse manufacturiere si cod caen 3213 fabricarea imitatiilor de bijuterii, ... (vezi toată discuția)