avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier

În luna noiembrie 2015 ca urmare a unui accident rutier mi-a fost avariat autoturismu. Poliția rutieră sprijinită de procuratura din zona refuză să-mi elibereze actele necesare reparării motivând că s-a întocmit dosar penal celui în cauză și dosarul nu este public. De fapt se încearcă tergiversarea și tragerea de timp pentru a-l scoate nevinovat pe cel care a produs accidentul. Ce acțiuni pot să întreprind pentru a putea obține de la poliție documentele cerute de Societatea de asigurări în vederea reparării mașinii?
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: RosuIon , utilizator 18:15, 3 Martie 2016
Depuneti o solicitare in scris la politie pentru a primi ce acte va trebuie.
Am trimis cerere la Poliție și mi s-a raspuns că dosarul este ăn lucru și nu este public și dacă procurorul încuviințează mi se eliberează actele. Am depus o cerere la Procuratura și mi s-a spus ca este ilegala cereea și se respinge.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal accident rutier blocat la politie catalin12345 catalin12345 Buna ziua! in urma cu 8 luni de zile am avut un accident rutier. Politia a deschis dosar penal si politistul care se ocupa de dosar mi-a transmis ca Politia nu ... (vezi toată discuția)
Intarzierea solutionarii cauzei / accident rutier adela0625 adela0625 In august 2009 tatal meu a decedat intr-un accident rutier pe raza judetului Constanta.Dosarul este in faza de politie,timp de 4 luni nu au facut nimic apoi ... (vezi toată discuția)
Termen limita de depunere a plangerii in cazul unui accident rutier? maharvey maharvey pe data de 05.12.2008 am avut un accident soldat cu avarierea ambelor masini. pana la aceasta data politia nu a stabilit nimic. in cate zile pot depne ... (vezi toată discuția)