avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1730 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit auto

Buna ziua, am o problema daca ma puteti ajuta, unchiul meu s-a mutat in romania dupa mai bine de 20 de ani in care a fost plecat in italia si a inmatriculat masina personala in romania si i-au cerut impozitul auto pe ultimi 5 ani. Este vreo lege care sa te puna sa platesti impozitul auto pe ultimi 5 ani daca el a locuit in strainatate si masina a fost inmatriculata in italia si are toate impozitele platite acolo mai trebuie sa le platesca si in romania din nou chiar daca impozitul pe ultimi 5 ani deja a fost platit in italia. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Razvan2303 , utilizator 16:38, 3 Martie 2016
Impozitul pe masina se datoreaza de la data inmatricularii in Romania.

Masina a fost inmatriculata initial in RO si apoi IT?
Masina a fost cumparata noua si inmatriculata in italia, in romania masina a fost inmatriculata in februarie 2016 si i se cere sa plateasca impozitul pe ultimii 5 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit auto la primarie GyXoNeS GyXoNeS Anul trecut mi-am adus din strainatate un autoturism.Am fost la primarie pentru a lua aceea chitanta de 52 de lei pentru a putea incepe procedurile de ... (vezi toată discuția)
Lege priviind taxa de poluare roxana_virginianeculita roxana_virginianeculita Buna seara, Legea 185/2012 se aplica numai masinilor inmatriculate pana acum sau si inmatricularilor care vor fi facute pana la sfarsitul anului.Am o masina ... (vezi toată discuția)
Impozit autoturism Darrow Darrow Buna ziua! Am vazut un topic deschis in 2012, cumva pe acelasi subiect, dar nu sunt foarte lamurit. Tatal meu, domiciliat in romania, cu resedinta ... (vezi toată discuția)