avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere auto

Buna ! Sora mea a stat in concubinaj. Prietenul ei a cumparat o masina pe numele ei. In prezent s-au despartit de 2 ani. El nu vrea sa treaca masina pe numele lui si nu-si plateste impozitul si amenzile acumulate. Masina o conduce el.
Sora mea ar dori so radieze, dar nu are decat copii ale actelor masinii.
Intrebare : Exista o posibilitate sa o radieze, fara actionare in judecata ?
Politia locala , i-a spus sa-l dea in judecata. Alta solutie nu exista ? daca are copiile masinii ? Pentru ca fostul concubin nu binevoieste sa mearga sa faca eventual un contract de vanzare. Va multumesc !#-o

Alte discuții în legătură

Bunuri in comun anitzaa anitzaa Buna ziua, numele meu este Anamaria si as avea si eu niste nelamuriri. Am stat 2 ani cu fostul meu prieten, timp in care ne-am cumparat o ... (vezi toată discuția)
Se poate numi concubinaj? andra-celia andra-celia bn seara,am si eu o nelamurire cu privire la concubinaj,daca unul dintre parteneri este deja casatorit si are 2 copii dar totusi de 25 de ani are o relatie cu ... (vezi toată discuția)
Partajul succesoral între fiul decedatului, mamà bunà divortatà de decedat si sorà vitregà dupà mamà ... MIHAILSANDULESCU MIHAILSANDULESCU Bunà ziua la toatà lumea, Tatàl unui prieten de-al meu a decedat. Din prima sa càsàtorie a fost nàscut prietenul meu iar ulterior pàrinti sài s-au ... (vezi toată discuția)