avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1229 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Perioada de proba
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Perioada de proba

Buna ziua,

Din octombrie, am fost mutat pe alta pozitie in cadrul firmei in care lucrez cu perioada de proba de 90 de zile.Perioada de proba a expirat in ianuarie.

Am semnat act aditional pentru mutare cu perioada respectiva.

Trebuie sa primesc vreo decizie de ramanere in functie?Daca da, in baza carui articol?

Multumesc,
Stefan
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:48, 4 Martie 2016
Nu trebuie sa primiti nicio astfel de decizie.
Bun.Eu ma voi intoarce inapoi pe vechea pozitie(lipsa de personal) doar fizic, pe o perioada determinata.In acte voi ramane pe noua pozitie.Se poate intampla ceva?Pot sa fiu mutat inapoi si in acte pe vechea pozitie fara a fi anuntat inainte?

Frica mea mare, este sa nu fiu luat de "bun" si sa ma retrogradeze fara motiv sau din considerente "politice".
Mutarea ce a presupus?
Lipsa de personal.O saptamana sa ii ajut pana isi gasesc un om + plata suplimentara.Atat.Am cerut in scris aceste aspecte si inca astept hartia.
Din ce am inteles a fost vorba doar despre schimbarea locului de munca , nu si alta modificare a c.i.m..

Modificarea temporara a locului muncii, fara consimtamantul salariatului dureaza intreaga perioada in care salariatul se afla in situatia care s-a impus aceasta masura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retrogradarea din functie zeicu zeicu V-as ruga sa ma ajutati cu un sfat in luarea deciziilor cu privire la locul de munca. In acest moment ocup pozitia de project manager intr-o companie de 1 an ... (vezi toată discuția)
Mutare temporara personal contractual dianam5 dianam5 Ma confrunt cu fenomenul hartuirii morale la locul de munca. Am avut doua cercetari disciplinare intr-o luna. Intre cele doua cercetari am fost constransa sa ... (vezi toată discuția)
Sanctiune cu schimbarea locului de munca romanul11 romanul11 Buna ziua. Angajatorul poate sa dispuna sanctionarea salariatului cu mutarea la alt loc de munca, imediat dupa ce a fost sanctionat anterior cu schimbarea ... (vezi toată discuția)