avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... In litigiile de munca se poate solicita reexaminarea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

In litigiile de munca se poate solicita reexaminarea daca hotararea pronuntat in apel este total opusa celei pronuntata in fond?

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca intr-un litigiu de munca s-a pronuntat la fond o sentinta prin care s-a respins actiunea reclamantului in intregime iar in apel s-a pronuntat o sentinta prin care s-a admis in intregime actiunea reclamantului,fara a se administra probe noi, mai exista o alta cale de atac?
Cel mai recent răspuns: cristina69 , utilizator 15:23, 6 Martie 2016
cristina69 a scris:

...
Daca nu se aplica prevederile art. 509 pct.6.....alte motive de revizuire ...nu mai am....


In acest caz, nu puteti promova o cerere de revizuire.
Imi cer scuze ca insist........Dar am impresia ca nu inteleg eu bine .........Respectiv daca art. 509 pct 6.prevede ca se poate cere revizuirea daca s-a casat, s-a anulat ori s-a schimbat hotararea unei instante pe care s-a intemeiat hotararea a carei revizuire se cere iar la pct 2
(2) Pentru motivele de revizuire prevazute la alin. (1) pct. 3, dar numai in ipoteza judecatorului, pct. 4, pct. 7-10 sunt supuse revizuirii si hotararile care nu evoca fondul, eu inteleg ca pot sa cer revizuirea hotararii din apel motivat de faptul ca , aceata schimba in totalitate hotararea din fond......
Spuneti-mi, va rog unde gresesc.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cale de atac impotriva hotararii litigii_munca litigii_munca As dori sa stiu care sunt caile de atac la hotararea pronuntata in cererea de apel formulata in cazul unui litigiu de munca. In ce articole legislative se ... (vezi toată discuția)
Hotarare irevocabila mioara2012 mioara2012 Buna ziua. La o actiune referitoare la instituirea unor masuri asiguratorii mi s-a respins recursul, iar hotararea este irevocabila. Ce inseamna acest ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva curtea de apel... eukyra1 eukyra1 Buna ziua, as dori sa stiu daca pot sa fac ceva impotriva unei sentinte definitive data de Curtea de Apel,solutionare care ma nemultumeste.Ma puteti indruma ... (vezi toată discuția)