As dori sa intreb ce trebuie facut in cazul familiei mele,care poseda act de proprietate pe locul in care este amplasata casa plus anexele ei si o parte de aproximativ 7 ari a fost ocupata abuziv de catre un vecin,care a facut o constructie pe o suprafata de circa 20 de ari(aici incluzând si cei aproximativ cei 7 ari din terenul nostru)? Aceasta bucata de pamant a familiei noastre e ocupata abuziv de circa 22 de ani si am descoperit-o abia recent( As dori sa specific,constructia a fost realizata de catre fiul proprietarei,neavand cu siguranta nici un act de constructie oficial(neavând cum, pentru ca o parte din acel teren pe care s-a contruit,apartinea familiei mele, chiar proprietara a fost martora la cumpararea acelui teren). Spuneti-mi va rog ce cai de atac exista sau de solutionare a acestei probleme?...O zi buna!
Intabulare
nelucotos
Buna, problema mea e urmatoarea... detin o bucata de teren de circa 13 ari, terenul este de la primarie l-am ocupat cu aprobarea primariei din anul 1992,dar ... (vezi toată discuția)