avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozitarea comisionului din vanzari
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozitarea comisionului din vanzari

Buna ziua,

La momentul cand am semnat contractul cu angajatorul in 2015 s-a convenit prin contract asupra unui comision (bonus lunar) de 6% din vanzarile fara Tva, insa incepand cu 1 ianuarie acesta a inceput sa-mi impoziteze acest bonus cu 32%.

Este corect a se aplica aceasta impozitare in conditiile in care nu am semnat niciun act aditonal in acest sens si in conditiile in care intelegerea initiala a fost alta?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 05:53, 5 Martie 2016
Nu mai e valabila nicio intelegere anterioara si nici nu mai trebuie semnat niciun act aditional atunci cand intra in vigoare o prevedere legala cum e cazul acum a noului cod fiscal de la 1 ianuarie 2016, care schimba vechile prevederi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional MF30 MF30 Buna ziua, Am semnat o anexa la contract plus un act aditional pentru acordarea unui bonus. Pe anexa specifica ca este valabila 3 luni de zile , dar nu a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! lucrez pentru un angajator care prevede o schema de ... LenaLaz LenaLaz Buna ziua! Lucrez pentru un angajator care prevede o schema de salarizare de salariu de baza + comision. In primele 12 luni de la angajare mi s-a comunicat ca ... (vezi toată discuția)
Rambursare anticipata credit ContSters88583 ContSters88583 Doresc sa rambursez anticipat un credit de consum contractat in 2008 si scadent in 2014. Cerditul are dobanda fixa de 13% si DAE 24.22%. Trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)