avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Prietena minora, legitimati in masina stationata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Prietena minora, legitimati in masina stationata

Buna ziua, prietena mea e minora nu am intretinut relatii sexuale deci e virgina, am intrebat-o si pe ea si a zis ca e virgina si i-am spus ca pot avea probleme mari in caz de nu este. pot avea probleme daca ea e virgina ?
ne vedeam pe o strada la tara si stand intr-o seara in masina a venit un logan de jandarmerie cu un domn de la politie de aici si mi-a zis sa-i prezint actele mele si ale masinii si sa uitat si in masina si nu aveam nimic si apoi ia luat datele si ei si mi-a zis sa am grija ca e minora si imi fac probleme si i-am zis ca nu am facut nimic si mi-a zis vezi sa nu o fi facut ea cu altu si sa ai tu probleme si i-am zis ca nu a facut ca mi-a zis.
din ce cauza au venit? e posibil sa ii fi chemat oamenii aia de pe acolo crezand ca suntem la furat si de aia m-a pus sa ii arat ce am in masina ? sau din cauza ca mi-a ascultat telefonul si or fi crezut ca ne prinde in timp ce intretinem relatii sexuale ? tin sa precizez inca o data ca mi-a zis de multe ori ca e virgina desii mie imi e frica insa nu vreau sa facem sex pentru ca nu vreau sa am probleme.
ce probleme pot avea si in ce fel ? si de ce au venit jandarmii si m-au legitimat si mi-au zis ca vor sa vada ce am in masina si dc au legitimat-o si pe ea ? :((
va rog ajutati-ma cu niste sfaturi ca mor de frica
Cel mai recent răspuns: ContSters383173 , utilizator 13:24, 7 Martie 2016
domnul "tgeorgescu" ce nu intelegeti ca nu am facut, e virgina !!! sau cel putin asa afirma ea !!!
ma refer daca pot avea probleme sa se autosesizeze politia si sa ma ia cu dalea ca nu am voie sa stau cu ea ca e minora si etc ... sau pot avea probleme numai daca "jumatatea cealalalta din familia ei" se duce si depune plangere ? rog sa scrieti cei care sunteti in masura nu ca "tgeorgescu"
se poate sterge intrebarea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minora D3m3nTuL D3m3nTuL Buna...am 22 ani si sunt cu o fata de aproape 15 ani...fata este virgina si parinti ei au spus ca merg sa ma de`a la politie.ce mi se poate intampla?ei vor sa ... (vezi toată discuția)
Politia a primit o sesizare pentru ca sunt intr-o relatie cu o minora de 14ani, dar nu am intretinut relatii sexuale, eu am 23 de ani. ce pot sa patesc? Chirix Chirix Buna Ziua! Am 23 de ani si am cunoscut o fata de care m-am indragostit foarte mult. Sentimentele sunt reciproce. De 5 luni ne cunoastem, am inceput sa ... (vezi toată discuția)
Act sexual cu un minor!!!!!?? rex23 rex23 Buna tuturor. Vreau sa va pun o intrebare. Desi pe unde am citit nu-mi da motive de teama, dar totusi vreau sa fiu sigur. Am o relatie cu o fata care in ... (vezi toată discuția)