avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cum transfer bani din PFA in PF
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cum transfer bani din PFA in PF

am si o mare rugaminte daca ma poate invata cineva si pe mine cum pot sa transfer niste bani din contul de pfa in contul de pf al aceleiasi persoane fara sa incalc legea 70/2015 ?vreau acesti bani ptr cheltuieli pesonale si nu stiu cum pot proceda ?am card la pfa dar nu stiu cum ma justific in contabilitate daca la-s folosi ?ce trec pe OP la motiv ca nu-mi acepta retragere personala ?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:03, 7 Martie 2016
Din contul pfa va transferati banii in contul dumneavoastra de persoana fizica cu justificarea transfer venit net din activitatea pfa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer de valuta pfa -> pf amatei amatei Buna ziua, Am doua conturi in EUR - unul pe PFA (unde fac incasari) si unul pe PF. Am incercat sa fac un simplu transfer de valuta din contul de PFA in ... (vezi toată discuția)
Card bancar pe pfa folosit la cumparaturi personale PrestatieTabulara PrestatieTabulara Buna ziua, un PFA, la norma de venit, poate folosi cardul bancar pe contul de PFA pentru cumparaturi? e nevoie de ceva document justificativ sau se pot face ... (vezi toată discuția)
Plata card pf pentru bunuri pfa ALMC ALMC Buna seara Va rog daca puteti sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarele: Se poate ca o PFA sa achizitioneze un calculator (factura este emisa catre PFA) si ... (vezi toată discuția)