avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Impozit micro after school
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Impozit micro after school

buna ziua, am un after school care ofera masa copiilor in sistem catering; firma de catreing imi emite factura 100 mese*11 lei la sfarsitul lunii ptr mesele servite de copii in timpul lunii , eu incasez de la parinti pe bon fiscal 100 mese*11 lei- deci fara nici un profit, cum as putea inregistra in ctb fara ca acest lucru sa fie considerat venit sa imi mareasca cifra de afaceri? poate fi considerata aceasta operatiune "intermediere", in conditiile in care in cotranctele intre mine si parinti este stipulat faptul ca masa le este oferita copiilor de firma de catering X?

Alte discuții în legătură

Catering pentru after school stancristina1984 stancristina1984 buna ziua, am un after school care ofera masa copiilor in sistem catering; firma de catreing imi emite factura 100 mese*11 lei, eu incasez de la parinti pe bon ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila after school Club de  zece Club de zece Monografie contabila after school Masa este servita avand contract cu o firma de catering care elibereaza facutra. Transportul copiilor la after school se ... (vezi toată discuția)
Gradinita si after school privata, srl danetwork danetwork Gradinita si after school privata, functioneaza cu autorizatie, este SRL. Masa este servita avand contract cu o firma de catering. Transportul copiilor la si ... (vezi toată discuția)