avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... strazi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

strazi

pot fi cedate cotele parti indivize proprietatea unor terenuri., catre UAT pentru constructia de starzi?ce lege reglementeaza as[pectu asata , unde pot gasi o minima lamaurire#-o
Cel mai recent răspuns: andrioaepetronela , utilizator 08:47, 10 Martie 2016
Depinde ce intelegeti prin cedare, daca va referiti la donatie conditionata sau ce exact.
Reveniti cu o descriere mai concreta.
am urmatoare speta , O societate comerciala a cumparat mai multe terenuri ,din care o parte s au vandut,Ei acu doresc ca starzile sa fie asfaltate . Ar putea proprietarii loturilor vandute sa doneze catre primarie acele cote parti indivize din drum.ce se va intampla cu celelalte loturi nevandute. exista vreo lege sa reglementeze acest aspect. va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructii de drumuri andrioaepetronela andrioaepetronela buna ziua. va prezint urmatoarea speta .. Societea X cumpara 130 loturi , terenuri , iar o parte din ele sunt vandute ,o parte nu . Ei acu doresc ca ... (vezi toată discuția)
Intrebare covrig ioan covrig ioan am 5 ha de pasune in composesorat si asvrea sa stiu daca pot sa o vind . multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Fortare cedare drum in co proprietate fortata colyro colyro Buna ziua comunitate, Poate ma puteti ajuta cu o clarificare la speta de mai jos: Detin un imobil si un teren drum de servitute(co proprietate fortata cota ... (vezi toată discuția)