avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Reactivare firma preluata de lichidator
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Reactivare firma preluata de lichidator

Pot sa reactivez o firma preluata de o firma lichidatoare? Firma a fost deschisa in 2007, in 2009 a fost inchisa pentru inactivitate, in 2010 a fost preluata de un lichidator. Firma nu are datorii la fisc, au fost platite intre timp de mine. Am fost la Onrc si cei de acolo mi-au spus sa vorbesc cu lichidatorul ca eu nu mai am nici o putere administrativa. eu vreau sa o reactivez pentru ca am cazier fiscal din cauza acestei firme si cea mai rapida modalitate de a sterge cazierul fiscal este sa reactivez firma dar cum este la lichidator vreau sa stiu daca pot sa o reactivez ca sa-mi sterg acel cazier. multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 9 Martie 2016
gurauflorin88, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna seara. am rugamintea sa ma ajutati. am fost administrator ... Ana.stefanescu78@gmail.com Ana.stefanescu78@gmail.com Buna seara. Am rugamintea sa ma ajutati. Am fost administrator intr-un SRL care din 2012 nu a mai depus declaratii si care nu a mai avut activitate. In 2015 ... (vezi toată discuția)
Cazier fiscal din cauza unei firme declarate inactiva robertsega32 robertsega32 Buna ziua. cu cativa ani in urma am deschis o firma cu un prieten. Amandoi suntem administratori cu puteri depline. Nu am desfasurat activitate pe firma deloc. ... (vezi toată discuția)
Anulare cazier fiscal florin1108 florin1108 Buna ziua. In 2008 am infiintat o firma care nu a avut niciun fel de activitate. Din cauza faptului ca nu am depus declaratiile periodice,in 2009 firma a fost ... (vezi toată discuția)