ContSters338589 
	    	Utilizator

ContSters338589 
	    	Utilizator	    

ContSters338589 
	    	Utilizator

ContSters338589 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 aandra	                   

Vreau sa cumpar un apartament de la o persoana in varsta de 79 ani.  Este unic proprietar. Intrebarea mea este daca notarul este obligat sa-i ceara certificat ... (vezi toată discuția)
	                    aandra	                   

Vreau sa cumpar un apartament de la o persoana in varsta de 79 ani.  Este unic proprietar. Intrebarea mea este daca notarul este obligat sa-i ceara certificat ... (vezi toată discuția)

Nan Bogdan	                   

Buna ziua,
Povestea mea este mai complicata, apartamentul in care stau acum este 50% al tatalui meu si 50% al mamei sale (bunica mea).
Bunica mai detine si ... (vezi toată discuția)
	                    Nan Bogdan	                   

Buna ziua,
Povestea mea este mai complicata, apartamentul in care stau acum este 50% al tatalui meu si 50% al mamei sale (bunica mea).
Bunica mai detine si ... (vezi toată discuția)

vasiledela4	                   

Buna ziua am și eu o întrebare dacă mă poate ajuta cineva avem o mătușă pe care o îngrijim are 89 ani vrea sa ne lase 75la sută din casa nou  pentru ... (vezi toată discuția)
	                    vasiledela4	                   

Buna ziua am și eu o întrebare dacă mă poate ajuta cineva avem o mătușă pe care o îngrijim are 89 ani vrea sa ne lase 75la sută din casa nou  pentru ... (vezi toată discuția)