avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... somaj tehnic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

somaj tehnic

Am salariul tarifar pe luna de 1848 ia venitul brut pe o luna este de 2704 .Cat reprezinta valoarea pe care o sa o incasez pe o luna de somaj tehnic si cum se calculeaza ? Intr-o reclama a unui CD cu probleme de legislatie a muncii supliniau ca unul dintre avantajele angajatului aflat in somaj tehnic ar fi ca ar incasa cam aceeasi bani sau mai multi in functie de persoanele aflate in intretinere! Cam la ce se refereau sau este doar o iluzie?
Cel mai recent răspuns: Doina Elena , Consultant resurse umane 18:05, 6 August 2009
da! trebuia sa scriu cuvantul iar! scuze

salariul de incadrare este 1848
brutul de 2704 contine sporuri permanente din care se retin toate cotele (cas,pensie,cass etc
si impozitul de 16%
pana la urma cat e somajul tehnic
Din calculul facut de mine, ceea ce reprezinta rest de plata, este ceea ce luati in mana, netul!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii somaj tehnic miraj miraj Am o firma de confectii metalice si 6 angajati - ce conditii trebuie sa indeplinesc ca sa beneficieze de somaj tehnic ptr angajati prin rotatie. ce avantaje ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic ruxandralider ruxandralider Va rog sa-mi spuneti daca perioada in care am fost in somaj tehnic se pune la vechime. In aceasta perioada contractul de munca a fost suspendat. (vezi toată discuția)
Ajutorul de somaj euramonel euramonel Buna ziua, As dori o lamurire legata de urmatorul caz: Sotul meu a fost diponibilizat pe motiv de resturcturare post . In ultimul an a mai avut 3 luni de ... (vezi toată discuția)