avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am lucrat si nu am primit toti banii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am lucrat si nu am primit toti banii

Buna seara am si eu cateva intrebari, am lucrat la o firma 3 saptamani au promis contrat si toate cele la angajare dar am ramas cu promisiunile m-am hotarat sa plec in momentul ala "seful" mi-a zis clar ca nu o sa primesc nici un ban i-am spus ca e dreptul meu sa plec nu ma poate obliga sa raman pt ca nici macar nu am semnat un contract cu el deci nu trebuie sa bag un preaviz sau ceva eu nici macar protectia muncii nu aveam facuta nici pana in ziua de azi si i-am spus ca imi vreau banii dupa mai multe telefoane si insistente mi-a zis ca daca imi vreau banii sa vin sa imi semnez contractul si demisia si sa calculam cat trebue sa imi plateasca .
Cand ne-am intalnit am semnat contractul si o cere de demisie scrisa de mine cand am facut calcul la plata mi-a oprit "taxa" ce a platit la protectia muncii si analizele deci am ramas cu mai nimic tin sa mentionez sa eu NU am facut protectia muncii NU am semnat nimic doar am dat un test in caz de incendiu cu o doamna.
Contractul de munca care il am eu nici nu e stampilat sau semnat e doar semnatura mea atat... toate convorbirile telefonice sunt inregistrate pe telefonul meu cum spunea ca ca nu imi da banii cum mi-a vorbit urat si mi-a inchis telefonul in nas.
Azi m-am intalnit cu el si intradevar mi-a dat nici macar jumate din banii care trebuia sa ii primesc pe aceleasi motiv mi-a scazut protectia muncii si analize in concluzie am luat 200 si ceva de lei pt 3 saptamani de munca a cate 9 ore pe zi.
Intrebarea mea este...ce pot sa fac sa imi primesc banii munciti de mine pt. ca nu m-am angajat sa platesc ISU si ETC nu cred ca e de datoria mea.
Daca merg la ITM sau Protectia consumatorului ca nici nu stiu unde ar trebui sa merg sa fac o reclamaie am vreo sansa sa rezolv ceva? Am gresit ca am luat astia 200 si ceva de lei si cu astia raman ? Nu stiu cum sa procedez Va Multumesc
Cel mai recent răspuns: AncaTm87 , utilizator 19:54, 11 Martie 2016
Am sa fac asta va multumesc mult, am sa revin cu detalii in data ce le am o seara frumoasa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut, am si eu o intrebare legata de incheierea unui contract de munca ! tincadaniel tincadaniel am lucrat la o firma de paza timp de 2 luni,si din cauza unei situatii neplacute provocate de seful de tura,nu m-am mai dus,am fost am predat tinuta,si acum nu ... (vezi toată discuția)
Salariu neplatit FodoruțiMihaela FodoruțiMihaela Numele meu este Fodoruți Mihaela Diana . Am fost angajata unei firmei . în data de 4 septembrie 2016 m-am angajat iar în data de 3 octombrie 2016 când ... (vezi toată discuția)
Salariu neplatit kmalone kmalone Buna ziua Am lucrat in Germania o perioada de 2 luni (mai-iulie). Am plecat printr-o firma din Romania cu delegatie deci ca si plata era defapt diurna pe zi ... (vezi toată discuția)