Partaj, ultimul termen s-a numit "amana pronuntarea", de fapt ar fi fost primul termen la care s-ar fi pronuntat. Inaintea acestui termen urma sa fie depuse concluziile partilor sau "Pledoaria finala" cred ca se mai numeste. Avocatii ambelor parti au depus concluziile, iar la data termenului s-a amanat pronuntarea cu o saptamana.
Desi l-am solicitat pe avocat sa imi arate concluziile inainte de depunere, n-a facut-o. Le-am vazut mai tarziu si as dori sa completez, adaug unele aspecte din concluziile dansului.
Daca asa doriti sa procedati si nu s-a pronuntat hotararea judecatoreasca este dreptul dvs. sa depuneti concluzii scrise.
Daca este bine sau rau ar trebui insa sa discutati cu avocatul sa le citeasca mai inainte si sa le si prelucreze eventual.
Când se comunică cererea de chemare în judecată, pe comunicare există o parolă formată din cifre şi litere, cu care, odată intrat pe site-ul Tribunalului de care aparţine judecătoria, poţi vizualiza toate actele din dosar. Se practică din 2013 şi este valabilă pentru procesele începute după 2013, nu cunosc data exactă.
Concluzii scrise
sake
Buna ziua!
Azi, 24.10.2013 am avut un proces, in care m-am rprezentat singur.
La sfarsitul procesului, presedintele completului a spus ca se amana ... (vezi toată discuția)