avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită sechestru masina
Discuție deschisă în Executare silită

sechestru masina

Dupa ce anunta punerea sub sechestru la politie si la autoritatile locale cum poate sigila si ridica executorul o masina daca proprietarul nu preda de buna voie CHEILE? Talonul este retinut deja de politie !Cum o poate scoate la licitatie daca faptic nu o are , ce liciteaza ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:28, 13 Martie 2016
executorul judecatoresc cu scopul materializarii interesului de executare silita bun mobil,are competenta sa solicite sprijinul autoritatilor=politie,jandarmi,etc
Multumesc pentru raspuns . In cat timp de la data cand s-a pus sechestru si au fost anuntate autoritatile si politia poate sa vina cu politia sau jandarmii? Se ia in calcul data de la care au fost anuntate toate aceste autoritati sau data de la care s-a ridicat talonul masinii ?
floare de gheata a scris:

In cat timp de la data cand s-a pus sechestru si au fost anuntate autoritatile si politia poate sa vina cu politia sau jandarmii?

Nu exista termen
Conditionat de bagajul de activitate al executorului judecatoresc ,de interesul acestuia,
procedura se poate desfasura mai repede sau mai incet

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silită mașină. cum pot fi obligat să predau actele și cheile dacă eu refuz atunci când mi se solicită? antonanton antonanton Buna ziua, am gasit dupa cateva saptamani (am fost plecat cu munca in afara tarii) in posta o adresa de la un executor judecatoresc ca am sechestru pe masina ... (vezi toată discuția)
Sechestru auto CHMarius CHMarius Buna ziua, Figurez cu o datorie mai veche la un magazin de piese auto,iar acum am primit un \\" Dosar executional \\" prin care se anunta faptul ca masina ... (vezi toată discuția)
Sechestru masina Ionecu012 Ionecu012 Buna ziua , in urma neplatii mai multor rate a unui credit ,am fost anuntata de catre executor ca mi se va pune sechestru pe masina. Ce se intampla in cazul ... (vezi toată discuția)