avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Indrumare procuror
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Indrumare procuror

Buna Ziua,
De curand m-am mutat pe profil de filologie deoarece la stiinte nu faceam fata cu matematica,biologia etc. si oricum vroiam sa dau la drept.
Ma intereseaza , dupa ce imi iau bacalaureatul ce proceduri sunt pentru a deveni procuror.
Daca imi puteti da cateva detalii despre cum se face admiterea la Universitatea din Bucuresti sau la Nicolae Titulescu si ce trebuie sa sustin mai departe , ce taxe sunt , ce valoare etc.
Va multumesc in avans =D>
Cel mai recent răspuns: ContSters257745 , utilizator 13:45, 13 Martie 2016
In loc de Cafeneaua Avocatilor, accesati topicul Magistrati si admitere in magistratura. De principiu, dupa ce veti termina o facultate de drept, va trebui fie sa urmati INMul fie, dupa o practica suficienta, sa dati un examen de admitere in magistratura.
Ref facultati de drept si costuri, cred ca va puteti procura singur info necesare. In fond vreti sa deveniti Procuror, nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facultatea de drept specializarea - drept european si international alex.roberto alex.roberto Buna ziua, pot profesa ca magistrat sau avocat daca termin studiile la Universitatea Nicolae Titulescu -Facultatea de Drept Specializarea - Drept european si ... (vezi toată discuția)
Conditii shakyra shakyra Daca nu am absolvit facultatea de drept ma pot inscrie in magistratura? Ce master as putea sa urmez daca am absolvit relatii internationale? (vezi toată discuția)
Ce sa aleg? magistrat? tatiana.br tatiana.br buna ma numesc tatiana sunt in clasa a 12 a si mam hotarat s urmez o cariera in domenilu juridic...imi place..insa nu stiu ce o sa fac dupaterminarea ... (vezi toată discuția)