Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
(...)tatal meu fiind unul dintre mostenitori (decedat in 1995) a lasat o procura unei terte persoane (...), procura pe care am reinnoit-o dupa 2 de la decesul tatalui meu.
De ceva timp acea terta parte imi cere acte pe suprafata de teren pe care tatal meu s-a inteles ca i-o va vinde. Eu nu detin nici-un act, decat o copie dupa titlul de proprietate.
Ce pasi ar trebui sa urmez pentru a finaliza actele cu acea terta parte, cum as putea afla valoarea terenului din zona Pascani, sau daca pot apela la cineva contra cost pentru a finaliza aceste acte. As dori sa stiu dinainte daca acea terta in afara de plata impozitului pe teren, trebuie sa mai aibe si achitata taxa pentru intabulare, cadastru, taxa de timbru, acei 3% din valoarea terenului, cat si celelalte 2 parti ce acte trebuie sa prezinte in vederea iesirii din indiviziune, mentionez ca una din parti nu poate fi contactata telefonic. Multumesc anticipat.
(...) si reinoita si de catre mine,(...)
(...) Neavand pasii pe care ar trebui sa-i parcurg ,eu pot lua de buna orice imi va spune notarul, (...)
Am fost la un alt notar in Bucuresti si mi s-a spus sa ma duc la judecatoria sect 5 ( de care apartin) sa cer un act prin care sa se faca dovada ca sunt singurul mostenitor, si dupa aceea sa ma intorc la notariat pentru a continua si cu alte proceduri in vederea dezbaterii succesiunii.