avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pot anula procesul de partaj?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pot anula procesul de partaj?

daca reclamanta ( fosta sotie) ara ca martori in procesul de partaj pe parintii ei pot cere anularea procesului? mentionez ca nu avem bunuri comune , ea doar cere darul de nunta, o suma ireala pe care nu o poate justifica cu acte. eu am la dosar extrase de la banca cu suma exacta, banii i-am cheltuit in luna de miere la munte si la mare. suntem deja la a 2 a amanare, pot cere anularea lui daca nu-i accept parintii ca martori? ( parintii ei nici nu erau prezenti la numararea darului)
multumesc frumos!
nu puteti anula....dar aduceti contra-probe....
Trebuia sa va opuneti la momentul propunerii lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj cu darul dupa nunta yo85 yo85 Buna ziua. m-am casatorit acum 3 ani si 5 luni. am divortat in 2014 in luna martie. acum fosta sotie a pronit un proces de partaj si imi cere jumatate din ... (vezi toată discuția)
Partaj partial andreiionel andreiionel ma gandesc sa vand masina fiind bun comun si sa impart banii la notar cu fosta sotie in baza actului de vanzare-cumparare. problema este daca apoi pot ... (vezi toată discuția)
Banii de nunta partaj andreiionel andreiionel Am avut in anii de casnicie atat o nunta cat si botez. parintii mei au contribuit cu o suma de bani de fapt jumatate din suma. stiu ca ... (vezi toată discuția)