avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Protectia si confidentialitate unei documentatii ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Protectia si confidentialitate unei documentatii specifice

Lucrez in domeniul serviciilor, fiind specializat in elaborarea de documentatii specifice, bazate pe prevederi legislative nationale si europene, fiecare dintre acestea fiind personalizata pe specificul domeniului de activitate al societatii beneficiare.
Care sunt modalitatile si/sau actele normative care imi dau dreptul de a considera aceste documentatii ca si proprietate intelectuala si de a interzice beneficiarului ori tertelor persoane fizice sau juridice de a multiplica, difuza, ori utiliza parţial sau total aceste documentatii, fara acordul scris al emitentului sau al beneficiarului.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 22:48, 15 Martie 2016
Pentru texte originale scrise de dvs. aveti drepturi de autor, iar incalcarea drepturilor de autor poate fi pedepsita. Atentie ca anumite formulari si texte standard nu sunt considerate suficient de originale pentru a fi protejate intelectual.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plagiatul ContSters60018 ContSters60018 Buna ziua, doresc sa va cer sfatul intr-o problema. daca o firma doreste sa adauge tuturor ofertelor tehnice si comerciale pe care le face catre diverse ... (vezi toată discuția)
Corectura text literar - contract drepturi de autor arosca arosca Buna ziua, Va rog sa imi comunicati daca partea de corectura pentru texte literare si pentru documentele traduse intra sub incidenta drepturilor de autor. Imi ... (vezi toată discuția)
Drept de autor alinasavin alinasavin Documentatiile pentru finantare realizate de catre o firma de consultanta sunt protejate de dreptul de autor? (vezi toată discuția)