avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Anulare bon fiscal gresit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Anulare bon fiscal gresit

Buna ziua,
In cazul in care o I.I. a emis un bon fiscal gresit, a tastat suma mai mare, ce trebuie facut?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 13:05, 18 Martie 2016
Utilizatorul trebuie sa intocmeasca un dosar care va cuprinde : 1).sesizarea scrisa a persoanei care a efectuat gresit operatiunea ; 2).decizia scrisa de aprobare a corectarii operatiunii gresit efectuate ; 3).copie de pe nota de receptie,intocmita de la ultima inventariere pana la zi, prin care a fost stabilit pretul cu amanuntul al produsului sau produselor inregistrate gresit in casa de marcat(in situatia in care pretul fost introdus gresit in aparatul de marcat) ; 4).nota de contabilitate care reflecta operatiunea efectuata,daca este cazul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am tastat gresit la casa de marcat - cum remediez? eleonor eleonor as dori sa stiu ce pot sa fac pt ca am tastat gresit in casa de marcat:in loc de 10x19,9 am tastat 10x199 si nu stiu cum sa-mi sa remediez greseala pt ca am ... (vezi toată discuția)
Eroare casa de marcat myhe myhe buna seara. va rog sa ma ajutati cu o informatie. am tastat pe casa de marcat suma ptr. un produs dar cind sa-mi scoata bonul sa inchis fiind pe baterie, am ... (vezi toată discuția)
Anulare bon fiscal tastat gresit LauraRatiu LauraRatiu Buna ziua S-a tasta pe casa de marcat gresit un bon fiscal. (2850.00 in loc de 285.00). Apoi a tastat corect bonul, pt a-l da clientului. Prin urmare , tb ... (vezi toată discuția)