avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizatie constructie gard metalic(teava si tabla)!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizatie constructie gard metalic(teava si tabla)!

Buna ziua!.Doresc sa stiu daca imi trebuie autorizatie daca ridic un gard intre mine si vecin,din teava si tabla metalice.Mentionez ca proprietatea vecinului nu are anexe gospodaresti fiind doar teren iar gardul astfel ridicat nu va avea bordura din beton.Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ChirculescuIon-Mugurel , utilizator 20:30, 16 Martie 2016
exista in acest moment gard? trebuie sa fie amplasat pe razoe si sa nu depaseasca2m inaltime.
De autorizatie nu aveti nevoie deoarece nu are fundatie, dar e bine sa discutati cu vecinul, eventual sa scrieti cateva randuri pe o hartie in care sa fie stipulat cine si cum face gardul si ca are cunostinta despre acest lucru. Sunt oameni intre oameni si pot aparea discutii cand ne asteptam mai putin.
Succes
Multumesc pentru raspuns.Da,este gard din scandura.De discutat cu vecinul nu am cum pentru ca suntem certati.Ma interesa autorizatia.Ar putea totusi sa-mi faca probleme?Tevile banuesc,ca pot sa le fixez in beton pana la nivelul pamantului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprejmuire proprietate-gard despartitor proprietate stanculescu cristian stanculescu cristian Buna ziua!am si eu o intrebare.locuiesc in mediul rural,iar vecinul din spatele casei ridica un gard pe fundatie de beton,tevi in beton si cu tabla de 2m.Este ... (vezi toată discuția)
Reconstructie gard c2004 c2004 Am nevoie de autorizatie de constructie? Gardul existent este din fundatie de beton la nivelul pamantului,stalpi din teava si sipci de lemn. Eu vreau sa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. Între mine și vecinul este făcut un gard cu bordura ... adelinaromina adelinaromina Bună ziua. Între mine și vecinul este făcut un gard cu bordura betonata, stâlpi metalici și plasa bordurata. Stâlpii și plasa sunt ale vecinului ( noi ... (vezi toată discuția)