avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit sediu social cu activitati proprii de birou
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit sediu social cu activitati proprii de birou

Situatia sta in felul urmatorul:am o societate comerciala care are sediul social la apartamentul parintilor mei,in baza unui contract de comodat.La sediul social nu se desfasoara nici o activitate economica,nu e niciun birou,e doar un apartament de locuit.La infiintarea firmei,pentru ca aveam nevoie la obtinerea unei autorizatii,am specificat la Reg.Comertului ca la sediul social se desfasoara activitati proprii de birou.
Am inteles ca in baza noului Cod fiscal parintii mei trebuie sa depuna la Taxe si impozite o declaratie ca in locuinta lor isi are sediul o societate comerciala.Intrebarea se pune daca se poate specifica sau nu ca nu se desfasoara nicio activitate economica la locatie.Pe certificatul constatator de la ORC o sa apara figurand activitati de birou la sediul social,cum trebuie declarat in acest caz,o sa se mareasca impozitul pe proprietate?

Alte discuții în legătură

Sediu social firma in apartament, destinatie locuinta Sofia1961 Sofia1961 In cazul in care un aparatment, proprietatea unei persoane fizice este inregistrat ca sediu social al unei firme, care nu desfasoara activitate economica la ... (vezi toată discuția)
Asociatia de locatari mi-a refuzat avizul pt sediu social... someonedan someonedan Buna ziua. Revin cu o problema, chiar daca am mai discutat-o in topicul "Datorii la asociatia de proprietari !! Acord sediu valabil?". Nu mai repet problemele ... (vezi toată discuția)