avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1768 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Abuzuri posta romana
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Abuzuri posta romana

atit vreau sa va intreb de ce nimeni nu se sesizeaza de abuzurile care le fac angajatii postei romane din comuna vama judetul suceava care pretind de la pensionari pina la alocatia copiilor dreptul lor alt fel se scuza ca nu sunt bani la oficiu cred ca sunt salariati nu sa le mai facem noi inca 2 3 salarii va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:59, 17 Martie 2016
Din oficiu nu se sesizează nimeni, trebuie facuta reclamatie care ar fi bine sa fie semnata de mai multi oameni.
Daca nu sunteti convinsi ca dirigintele postei ar lua masuri atunci trimiteti un e-mail aici:
is.ojp_sv@posta-romana.ro
E adresa de contact pentru Oficiul Judetean de Posta Suceava.

Daca nu doriti sa va asumati reclamatia - deci va ganditi s-o faceti anonima - va fi greu sa se rezolve ceva insa totusi poate ii vor atentiona, cred ca stiu ca se intampla astfel de lucruri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Postasul nu aduce alocatia la timp aaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa unde pot face o plangere contra postasului care nu aduce alocatia la timp ce odata cu pensiile .el da alocatii doar la cei care ii lasa spaga mare va rog ... (vezi toată discuția)
Plic pierdut lacri_lcr lacri_lcr Buna ziua, As dori sa stiu cum as putea sa fiu despagubita si care ar fi suma de catre CN Posta Romana, in urma pierderii unei trimieri postale cu ... (vezi toată discuția)
Sesizare pentru nereguli in posta romana MikaD. MikaD. Vreau sa va spun ce am patit.Vineri am fost la oficiul postal 3 sa ridic un pachet din Canada continand lucruri pentru bebelusul meu si in momentul ridicarii ... (vezi toată discuția)