avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1204 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Tabel sustinatori alegerile locale 2016
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Tabel sustinatori alegerile locale 2016

as vrea totusi sa stiu de ce trebuie sa am 500 de semnaturi inscrise in tabel sustinatori pt. candidatura mea pt.Primar,sunt independent,dar in loc.Nucet,BH sunt 2600 locuitori...mie imi trebuie sustinatori 2% ca sa pot candida independent la postul de Primar al or.Nucet,deci!!! daca trebuie sa am 500 semnaturi sustinatori,ar fi trebuit sa fie in cam 25000 de locuitori,asta este o hotie pe fata...deci?....poate stie careva cum sa fac legal sau ilegal,adica sa semneze si mortii,nu?

Alte discuții în legătură

Alegeri locale 2012 - informatii cu privire la lista sustinatorilor pentru candidat independent mondanicolaetoma mondanicolaetoma poate cineva sa ofere imprimatul reprezentand lista sustinatorilor pentru candidat independent si in cate exemplare originale se intocmeste? tot ce se stie ca ... (vezi toată discuția)
Conditii pentru depunerea candidaturii independente la alegerile parlamentare din 11.12.2016 cetateanulZ cetateanulZ Buna ziua, De cateva saptamani incerc sa ma documentez pe tema urmatoarelor alegeri parlamentere, dar nu am reusit sa gasesc prea multe informatii. Am ... (vezi toată discuția)
Probleme alegere presedinte asociatie janinasalvastru janinasalvastru am si eu o intrebare: am facut o prima sedinta la asociatie pentru alegerea unui presedinte si administrator dar nu ne-am strans decat vreo 14 proprietari din ... (vezi toată discuția)