Buna seara,
va rog sa ma indrumati in urmatoarea situatie:
-societatea X a primit o comanda de transport cu incarcare din Romania pt Polonia in care este mentionat printre altele ca pretul este agreat tur retur iar comanda de retur va fi transmisa ulterior
-confirmarea respectivei comenzi s-a facut printr-un mail in care am mentionat ca masina va incarca si prin faptul ca a si incarcat
-pt retur ni s-a comunicat telefonic ca vor fi 24 tone,am refuzat incarcarea si am cerut comanda pt un singur sens(telefonic s-a aceptat de catre persoana care mi-a trimis comanda initiala la ora 10)
-dupa cateva ore am primit comanda de retur(de la alta persoana din acelasi departament) cu 22 tone si cu mentiuni de penalitati de 500 de euro in cazul in care se va intarzia la incarcarea returului
-am raspuns printr-un mail in care am mentionat ca am convenit telefonic cu colegul sau sa efectuam transportul pe un singur sens,asadar nu vom incarca returul
Intrebarea mea este daca pot sa ne calculeze penalitati si sa ne retina banii implicit,transportatorul avand de incasat de la firma respectiva pt transporturile efectuate in trecut si nefiind scadente pana in prezent
Returnare produs
dariusv.
Buna dimineata,
Daca este posibil, va rog sa ma lamuriti cu o problema. Am comandat o usa de interior de la un vanzator autorizat. Comanda s-a facut in ... (vezi toată discuția)