avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Hartuire si santaj
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Hartuire si santaj

cune ma poate ajuta?
am facut o intelegere cu o persoana ca sa ii fac o lucrare de amenajare.dupa ce am facut proiectul si m-a inebunit de cap cu tot felul de schimbari,am facut lucrarea numai ca 15% din produsul final nu l-am facut pt ca m-am certat cu un amic cu care lucram la acest proiect si a trebuit ca eu sa dau de la mine alti bani pt a reface tot.aceasta persoana ma terorizeaza amenintandu-ma ca vine la locul meu de munca sa imi faca scandal si sa ma puna intr-o lumina proasta zicand ca are voie ca e spatiu public.dar tot imi spune ca o s vorbeasca cu seful meu ca etc.asta e permanent.lucrez intr-un domeniu comercial si ceea ce am facut am facut ca sa castig un ban.dar acasa la beneficiar este tot produsul livrat.am fost amenintat ca mi se va face rau ca ,voi fi dat in judecata ,ca mi se va face plangere penala si asta dupa ce eu nu am platit eu materialele doar am luat un avans pe lucrare.am platit de la mine o gramada de bani pt ca beneficiarul este ingrozitor de carcotas si cauta motiv din orice sa ma faca sa inebunesc.amenajarea a iesit f bine dar s-a inceput deja cu enuntarea pe un ton ridicat ca aici nu e bine ca acolo nu e la nivel,etc,acum mi se cere sa plec de la servici ca sa termin lucrarea in cursul saptamanii si sunt amenintat it orice fel de genul:"va rog sa imi dati adresa unde stati," "va rog sa semnati aici ca terminati lucarea la data de""etc.este legal sa fiu terorizat in numele unei hartii facute de mana cu beneficiarul amenintandu-ma cu santajul la locul de munca sau cu darea in judecata?este normal sa mi se impuna conditii fortat si sa fiu amenintat cu distrugerea profesionala si fizica atata timp cat in domiciliul se afla facuta lucarrea si beneficiarul tot gaseste motive de cearta?as vrea sa stiu cum pot sa fac sa ii oblig sa ma lase in pace sau sa stiu daca ce fac ei cerandu-mi adresa de acasa si venind la mine la job sa ma sicaneze e legal.in toate aceste actiuni este implicata o femeie care pretinde ca este avocata si foloseste un ton autoritar si amenintator. de genul "trebuie sa fiti luat cu forta pe sus ".va rog ajutati-ma
in acest caz daca eu am fost fortat prin amenintari cu pierderea locului de munca si planferea penala la politie sa semnez diferite angajamente ce pot face?cum pot face sa demonstrez ca am fost fortat sa fac multe schimbari doar in baza faptului ca ei sunt mari si tari si ca ma distrug profesional si financiar?cum pot demonstra ca sunt efectiv terorizat ca se vine sa se vorbeasca cu seful meu, sa se faca scandal pt ma compromita profesional doar ca ei sunt profesori si au avocat?acest avocat care este o femeie ma tot ameninta ca daca nu ii dau adresa unde locuiesc acum face planfgere penala si altele.eu nu ma ascund de ei dar cu ce drept imi fac aceste sicane?au voie s faca asa ceva?tocmai de asta doresc ajutor de la cineva.contra cost trebuie sa fie cineva care sa ma apere de aceste persoane.multumesc.
Daca ati semnat ceva ati gresit.
Poate insemna ca sunteti bun de plata sau de despagubiri.

E posibil sa nu se mai poata face nimic daca ati semnat anumite inscrisuri si v-ati asumat anumite obligatii juridice in ceea ce priveste apararea dvs.
trebuie multa atentie in contracte intre persoane fizice.
Mergeti si discutati real la POLITIE.
Plangere penala va face doar daca ati facut fapte penale.

Depinde cat este contractul si cu cine v-ati incurcat.

Initial trebuia semnat si de colaboratul dvs cu care v-ati certat.

Apoi cand ei au inceput sa va amenite ati dat curs la santaj si ati semnat alte hartii, ce valoare are contractul cat ati castigat sau pierdut ?

Vorbiti cu un avocat la baroul din orasul dvs.

Vb sincer si cu seful dvs, explicatii situatia. Cereti sfat la mai multe persoane apropiate. Initial cand ati angajat lucrarea trebuie vazut clar pe ce bani si care erau conditiile. Ati semnat ceva initial ?
materialele le-au platit ei cu un card .eu am cerut 1000 lei din care mi-au dat 700.toata mobila e in locatie gata de utilizare dar pe parcurs s0au tot sucit,ca mai fa acolo ceva,ca mai fa dincolo ceva,ca aici nu e bine luftul,etc.am pierdut multi bani de la mine pt ei,peste 1500 lei.am luat deja leg cu un avocat .le-am dat si gaura de hota si am facut multe altele fara bani.am vrut doar sa castig un ban sa platesc o datorie la gaze.atat. va multumesc
buna seara,va rog sa ma indrumati cine are bunavointa spre cineva care sa ma ajute si sa ma reprezinte.va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de constructii care nu isi respecta contractul canto canto Buna seara, Daca ma poate indruma cineva unde trebuie sa ne adresam ca locatori ai unui bloc care au incheiat un contract pt reabilitarea termica a blocului ... (vezi toată discuția)
Copii si custodia comuna YLDY11 YLDY11 Dupa o casatorie de 14 ani,in urma cu 2 ani am divortat, iar de atunci viata mea e un calvar. In urma casatoriei am 2 copii, de 13 si 8 ani. Am avut o ... (vezi toată discuția)
Cu respect va rog sa-mi mai dati un sfat Daniel35 Daniel35 Un prieten al meu a imprumutat o suma de bani de la un individ,am inteles ca 600 ron pentru care trebuia sa inapoieze 1500.... O nebunie care insa nu s-a oprit ... (vezi toată discuția)