avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Termen pentru recuperare premiu loto fara instiintare ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Termen pentru recuperare premiu loto fara instiintare !!!

Buna ziua,
Recent prietenul meu a aflat de pe internet faptul ca in anul 2007 a fost castigatorul unei tombole aniversare organizata de loteria romana. La aceasta tombola au participat biletele necastigatoare, cu 3 variante simple la care se solicita numele, adresa tel etc...
Intrebarea este daca isi mai poate ridica premiul castigat si daca organizatorii nu erau obligari sa-l instiinteze intr-ul fel de faptul ca este castigator? !!!
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 01:05, 6 Septembrie 2009
In primul rand trebuie sa cautati sau sa solicitati regulamentul de organizare a acelei tombole, in functie de ceea ce prevede acest regulament care trebuie sa fie public veti stii cum sa actionati.
premiul poate fi solicitat in termen de 3 ani astfel incat e bine sa va grabiti.=D>
Depinde de Regulamentul impus la acel moment.Oricum in conditiile in care premiul dvs s-a anulat pe motiv de neprezentare trebuie sa fie sustinut de un Proces-Verbal.Da-ti-mi mai multe detalii poate va pot ajuta...:O
Tombola la care a participat prietenul in anul 2007 si a castigat in final, luand cunostinta de acest lucru informandu-se pe internet, deabia acum in anul de gratie 2009, tinand cont de acel act normativ care reglementeaza functionarea Loteriei romane, avand in vedere faptul ca premiile puse in joc de aceasta institutie nerevendicate de castigatori timp de un an de zile de la data cand s-au omologat castigurile, isi pierd dreptul sa mai revendice premiul castigat. Presupun ca si acele castiguri rezultate din tombola organizata in anul 2007 si neridicate se supun aceleasi reguli. Nu se pune in discutie prescriptia de 3 ani!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs magazin alimentar danielconstantin danielconstantin Buna ziua! Sunt contabil la o societate ce practica comertul cu amanuntul in 3 magazine alimentare. In cadrul societatii s-a hotarat practicarea unui concurs ... (vezi toată discuția)
Contract de sponsorizare ContSters142942 ContSters142942 Buna ziua. Am un blog pe care imi astern gandurile. De curand am primit un mesaj de la reprezentantul unei firme ca ar dori sa ii promovez produsele printr-un ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, dacă organizatorul (firmă - srl) unui concurs nu ... alexei2020 alexei2020 Dacă organizatorul (firmă - srl) unui concurs nu respectă regulamentul oficial al concursului ce se poate întâmpla? Poate fi tras la răspundere? Unde mă ... (vezi toată discuția)