avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Revanzare marfa de la LIDL,Kaufland,Penny
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Revanzare marfa de la LIDL,Kaufland,Penny

Buna ziua,

Va rog sa ma lamuriti daca in calitate de comerciant (vanzare cu amanuntul) am dreptul sa cumpar marfa de la LIDL,Kaufland,Penny,si in baza facturii solicitate
-daca nu este specificat ca "marfa nu este destinat revanzarii"- sa intocmesc nota de receptie si sa pun adaosul meu,urmat de vanzarea produsului catre populatie?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: orioncont1 , utilizator 20:13, 23 Martie 2016
Conform Deciziei nr.498/10.05.2012 a Curtii Constitutionale,privind exceptia de neconstitutionalitate a prevederilor art.1 lit.g). din Legea nr.12/1990,pot fi revandute marfurile achizitionate de la comercianti,indiferent daca acestia fac vanzari cu ridicata sau cu amanuntul. Deci,puteti face NIR in baza documentelor specificate,in care treceti si adaosul dvs.,formand astfel pretul de vanzare cu amanuntul.
Multumesc pentru raspuns .Va doresc o zi frumoasa !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparaturi cu scop de revanzare atilacsip atilacsip pot sa fac cumparaturi cu scop de revanzare de oriunde pe baza de bon fiscal si factura fiscala. (vezi toată discuția)
Revanzarea produselor belacsaba belacsaba Buna ziua mi-am deschis un magazin mixt.intrebarea este pot sa cumper produse din hypermarketuri pentru revanzare sau numai din [EDITAT] magazine de tip ... (vezi toată discuția)
Vanzarea en detail gabitabac gabitabac Marfa care o cumpar in baza facturii fiscale insotita de bon fiscal de la un comerciant en detail am voie sa o revand, care este baza legala, ar trebuie sa am ... (vezi toată discuția)