avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proprietatea masinii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proprietatea masinii

buna ziua
mama mea a facut imprumut la banca credit de nevoi personale pe numele ei pentru a ne cumpara masina, eu si sotia mea.masina este cumparata pe numele meu dar este la sotie care nu vrea sa ne,o dea.ce sanse avem sa recuperam masina sau sa o obligam pe sotie sa plateasca ea ratele in continuare?
in speranta ca ve.ti raspunde, va multumesc
Cel mai recent răspuns: vetx , utilizator 21:12, 8 August 2009
nu am nici un act de la masina!
sunt toate la ea.....
nici talon, nici facturi, nimic
o pot vinde asa?
magda1 a scris:

nu am nici un act de la masina!
sunt toate la ea.....
nici talon, nici facturi, nimic
o pot vinde asa?

figurati ca proprietar in talon si in cartea de identitate a masinii?
daca da , cu siguranta puteti obtine copii dupa ele (invocati pierderea, furtul...ceva);
masina inteleg ca este noua, spun asta in ideea in care nu trebuie sa mergati la RAR(prezenta masinii, fizic vorbind,
este scoasa din discutie);
importanta este cartea de identitate a masinii - o aveti?
aveti idee unde unde ar putea fi masina?...declarati-o furata!
sa o gaseasca politia...
bafta...o asa sotie...
...!
nu am cartea de identitate a masinii
am fost la politie iar de acolo au sunat.o pe ea si le.a spus ca este la ea masina
fiind bun comun nu s.au bagat.....ca cica nu au nici o competenta
mi.au zis sa ma duc sa divortez si sa o castig la partaj
nu o pot vinde mamei cu chitanta de mana?
multumesc
O varianta este sa faceti un inscris sub semnatura privata cu mama dumneavoastra si cu cel putin un martor, datat din perioada in care mama dumneavoastra a facut acel imprumut in banca, din care sa rezulte ca v-a imprumutat o suma de bani , necesara la achizitionarea autoturismului.
si daca ea nu semneaza acel inscris?
poate sa ma atace in instanta?

Alte discuții în legătură

Cum pot recupera autoturismul sechestrat de o persoana fizica FamiliaRusu FamiliaRusu Va salut. Cu mai mult de 2 ani in urma am convenit sa vind autoturismul unui vechi amic. Nefiind in tara s-a facut o chitanta de mina intre el si fata mea.. ... (vezi toată discuția)
Vanzarea masinii achizitionate prin credit bancar ana cata ana cata pot vinde masina care este achizitionta prin credit bancar?contractul este de garantie reala mobiliara de ce banca a solicitat o copie de pe cartea de ... (vezi toată discuția)
Buna seara- am cumparat auto fara contract aleandruStoian aleandruStoian Buna seara sambata am cumparat un autoturism de la o persoana dar acesta nu a facut contract de vanzare cumparare pe motiv ca e tarziu nu mai avem unde sa ... (vezi toată discuția)