avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită datorie telecom
Discuție deschisă în Executare silită

datorie telecom

buna ziua.in 2007 am facut un abonament la cosmote pe care nu l.am mai platit dupa 10 luni din motive financiare lasand o datorie de 250 lei.in prezent dupa 8 ani mi.a venit o notificare de la un birou de executare silita precum ca am de plata 3900 .ce ar trebui sa fac acu ?va multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 14:41, 22 Martie 2016
Sunteți sigur că Notificarea e semnată de un executor? Este , cel mai probabil o înșelătorie a firmei de recuperare. Ca să vă execute, în prealabil trebuie să obțină o hotărâre judecătorească de obligare la plată.
Ultima modificare: Marți, 22 Martie 2016
IMicro Bucuresti, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperari creante cosmote donisa donisa Buna ziua in 2007 am facut ub abonament la cosmote de 5 euro pt un an.am fost la zi cu plata facturii iar in iulie 2009 mi-a venit o factura de 200 ron pe ... (vezi toată discuția)
Recuperatori firme telefonie cezaralexandru cezaralexandru Am avut un abonament in anul 2013 la telekom atunci se numea cosmote si nu am mai putut plati. Suma de plata era de 2500 de lei abonament plus convorbiri cand ... (vezi toată discuția)
Executare silita SandraMaria03 SandraMaria03 Bună dimineața! Am primit executare silita prin hotărâre judecătorească de la o firma de recuperare pt plata unui abonament de telefon neachitat. Îmi ... (vezi toată discuția)