avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită plata executorului judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

plata executorului judecatoresc

Buna seara,
Supun atentiei dvs. urmatoarea problema: am fost intimat intr-un proces "contestatie la executare". Executorul judecatoresc a stabilit suma de 1800 lei pentru fiecare dosar (suntem mai multi, ne judecam cu institutia la care lucram) plus 50 lei la demararea actiunii. Instanta a admis contestatia institutiei, astfel:

Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite contestatia la executare . Anuleaza actele de executare intocmite in dosarul de executare nr. ... al BEJ ..... Respinge cererile de suspendare a executarii silite si de constatare a suspendarii de drept a executarii silite ca ramase fara obiect. Obliga intimatul la plata catre contestator a sumei de 750 lei cheltuieli de judecata. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare, la Judecatoria .... Pronunţată în şedinţa publică astăzi, ....
Document: Încheiere finală (dezinvestire) ...

Prefer sa platesc aceste cheltuieli de judecata si sa nu fac apel, am aflat insa ca executorul se poate indrepta asupra mea sa-si ia cei 1800 lei. vreau sa stiu daca este posibil.
Multumesc, Mihaela Coman
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:29, 22 Martie 2016
Da, e posibil. Ati aflat asta inca din decembrie.
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Materie: litigii cu profesioniştii obiect: contestaţie la executare enachemarinalin enachemarinalin Buna ziua , Am facut contestatie la executare impotriva unei firme de colectare debite . Am doua dosare pe care consider le-am castigat. Solutiile au fost ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita popalucian popalucian Buna ziua. In luna a10a-2016 am primit instiintare ca sunt executat de catre un BEJ. Am depus contestatie la executare invocand prescripitia. Primul termen a ... (vezi toată discuția)
Pronunțare Popacristian09@yahoo.ro Popacristian09@yahoo.ro Am avut pronunțarea și aș vrea să știu ce mai urmează sau daca trebuie sa mai fac ceva , cum pot legal sa anunt banca sa imi deblocheze contul. ... (vezi toată discuția)