avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Actiune ramasa fara obiect?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Actiune ramasa fara obiect?

O institutie a fost data in judecata deoarece nu a inaintat mai repede o documentatie premergatoare emiterii unui titlu de proprietate pentru un teren. Reclamantul a mai solicitat prin cererea de chemare in judecata si daune in cuantum de 200 lei pentru fiecare zi de intarziere.
Institutia , inainte de introducerea cererii de chemare in judecata, incepuse deja demersurile pentru inaintarea documentatiei respective . Am scris in intampinare toate demersurile pe care le-am facut . Pot sa solicit exceptia lipsei de obiect al cererii ? Cu privire la daunele solicitate ce ar trebui sa invederez instantei?

Alte discuții în legătură

Hotãrâre judecãtoreascã care sã tinã loc de titlu de proprietate mike72_mail mike72_mail [b]Poate Instanţa de judecată să pronunţe o hotărâre(sentinţă civilă) care să ţină loc de titlu de proprietate privind o suprafaţă de ... (vezi toată discuția)
Modificarea cuantumului obiectului cererii de chemare in judecata maridan03 maridan03 La o asociatie de proprietari avem un proprietar actionat in instanta pentru o anumita suma de lei reprezentand debite la intretinere si penalitati aferente. ... (vezi toată discuția)
Cerere de chemare in judecata care include actele unei alte persoane si alte probleme BogdanH BogdanH Buana seara! De curand am primit o cerere de chemare in judecata (cerere de valoare redusa) la care trebuie sa depun intampinare. Pe scurt, este vorba de ... (vezi toată discuția)