avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariatul a fost invitat sa se prezinte in vederea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariatul a fost invitat sa se prezinte in vederea desfasurarii procedurii de cercetare disciplinara prealabila dar nu am semnatura de primire a convocarii

Buna ziua, va rog sa ma ajutati in problema:angajatul lipseste nemotivat de 3 saptamani,i-am trimis, prin serviciu de curierat, convocator in vederea ascultarii motivelor pt.care lipseste nemotivat, dar firma de curierat trimite mesajul cu textul "Destinatar negasit la domiciliu".Va rog sa-mi spuneti daca i se poate desface contractul individual de munca fara desfasurarea cercetarii disciplinare prealabile?Si daca nu, ce trebuie facut in continuare? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:29, 25 Martie 2016
siro a scris:

... convocator in vederea ascultarii motivelor pt.care lipseste nemotivat, ...


Asa ceva ati scris in convocare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract - angajat mutat Alice_Georgiana Alice_Georgiana Buna ziua, Am urmatoarea situatie: un angajat lipseste nemotivat din 03.01.2011, in data de 29.03.2011 ii trimit convocare prin posta, iar in data de ... (vezi toată discuția)
Concediere angajat negasit ContSters194995 ContSters194995 Buna ziua, Am urmatoarea problema: m-am inteles cu o angajata sa ii desfacem contrac tul de munca cu 30 septembrie pentruc a va pleca din tara. Ea a fost ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca RuxandraLarisa RuxandraLarisa Din surse neoficiale stiu ca un salariat este in arest, oficial nu am primit nicio instiintare. Pot inceta contractul pe motive de absente nemotivate (am ... (vezi toată discuția)