avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... intrebare divort!!!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

intrebare divort!!!

Cum pot sa intarzii cat se poate de mult desfasurarea unui proces de divort in care sunt parat si cu care nu sunt de acord?
Cel mai recent răspuns: mihaelaak , utilizator 12:08, 25 August 2009
Cu un avocat.
Si cu mai multi martori care sa spuna ca aveati o casnicie perfecta!=D>
Dragoste cu forta... Au rezultat copii din casnicie?
Copilul rezultat are 24 de ani si nu se pune problema de dragoste cu forta.Am intrebat despre termenul clar :INTARZIAT....
Prin neprezentare , desi , in caz de divort , intr-un final , sunt administrate mijloacele de proba existente , prezenta paratului nefiind una obligatorie.
Impacarea partilor poate opera ,ce-i drept, oricand , insa , daca nu va exista aceasta dorinta , nici mijloace de determinare , sau de constrangere, nu vor putea fi incidente in cauza , intrucat relatiile sentimentale functioneaza sau nu....

Daca situatia se schimba, inca o data la Starea Civila :)
Ultima modificare: Duminică, 9 August 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

Alte discuții în legătură

Sunt divortata sau nu? madalinasia madalinasia Am avut prima infatisare la divort in urma careia nu am inteles ce s-a decis de fapt si nici avocata fiind mai fara experienta nu a stiut sa-mi explice. Poate ... (vezi toată discuția)
nu vreau divortul dragulin dragulin Buna ziua Am si eu una sau mai multe intrebari. Sunt casatorit de 3 luni si o relatie cu cu actuala mea sotia de zece ani si sotia vrea sa divorteze insa eu ... (vezi toată discuția)
Despre divort Lindda.ko Lindda.ko Sotul a depus cerere de divort.daca nu sunt de-acord cu divortul ce vorbesc in prima instanța de judecata ca sa mi se dea ragaz.va rog mult sa ma ajutați (vezi toată discuția)