Apelati la un avocat si el va face tot ce este posibil ca sa intarzie pronuntarea divortului. Sunt diferite tertipuri care nu pot fi spuse de un avocat care se respecta!:D
Cea mai buna modalitate de a intarzia pronuntarea unei sentinte de desfacere a casatoriei, este aceea de a apela la serviciile unui avocat. Avand caliatatea de parat, la primul termen va veti prezenta singur si veti solicitat un termen pentru angajare aparator. La al doilea termen se va depune de catre avocat intampinare sau cerere reconventionala. La al treilea, avocatul aparator nu se va prezenta pe motive de boala(eventual)-facandu-se si motivarea amanarii cu dovada eliberata de catre un medic. Urmeaza al 4-lea termen, unde se vor propune probele si desigur ca martorii vor veni la termenul 5(sau nu, intrucat s-a mai intamplat intre timp ceva)...
Stimat domn, modalitati sunt nenumarate. Cea prezentata a fost cu titlu de exemplu.
In final, oricum desfacerea casatoriei va fi pronuntata, chiar daca martorii dvs spun ca totul era minunat intre soti.
Succes!
"Oamenii nu te respecta atat timp cat nu-i inspaimanti putin."David Herbert Lawrence
:angry:
deci, sotia va intenteaza divort si, ca sa va razbunati putin, tergiversati procesul...cata ingeniozitate...si, mai cereti si sfatul pt asta...cata indolenta:secret:
1.La primul termen solicitati amanare pentru a va angaja un aparator;
2.La al doilea termen,vorbiti cu avocatul pentru a cere alt termen pentru studierea dosarului si pregatirea apararii;
3.La al treilea termen solicitati proba testimoniala cu martori si expertiza psihiatrica a fostei sotii,pe motiv ca in opinia dvs. sufera de afectiuni psihice ,nu a fost si nu este stapana pe actiunile sale(dureaza cel putin doua luni);
4.Aranjati cu martorii,in asa fel incat cu cel putin 10 zile inainte de termen,unul sa se interneze in spital (depuneti adeverinta medicala la dosar) iar celalat sa paraseasca localitatea in interes de servici ( adeverinta de la munca ),si solicitati un alt termen;
5..Dupa ce se pronunta sentinta,introduceti calea de atac.
nu vreau divortul
dragulin
Buna ziua Am si eu una sau mai multe intrebari. Sunt casatorit de 3 luni si o relatie cu cu actuala mea sotia de zece ani si sotia vrea sa divorteze insa eu ... (vezi toată discuția)
Despre divort
Lindda.ko
Sotul a depus cerere de divort.daca nu sunt de-acord cu divortul ce vorbesc in prima instanța de judecata ca sa mi se dea ragaz.va rog mult sa ma ajutați (vezi toată discuția)