avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1246 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Perfectionare profesionala
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Perfectionare profesionala

Absolvirea celei de-a doua facultati (Facultate de Administratie - la Stat) reprezinta perfectionare profesionala pentru un functionar public?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mitroi , Manager de securitate 13:30, 11 August 2009
Efectuarea unui master de Securitate Informatica este considerat perfectionare profesionala avand in vedere ca specificul serviciului unde lucrez este de "securitate comunicatii si securitate sisteme informatice"?ma ajuta cu ceva in cadrul serviciului (ma refer la bani) faptul ca am absolvit un asemenea master?
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perfectionare profesionala blackjack blackjack Va rog sa-mi comunicati daca pentru un functionare public (consilier - studii superioare de lunga durata) absolvirea unei a doua facultati (Ex. Facultatea de ... (vezi toată discuția)
Promovare GHEORGHE CARMEN GHEORGHE CARMEN SUNT FUNCTIONAR PUBLIC SI SUNT INCADRATA PE POST CU STUDII MEDII. ANUL TRECUT AM TERMINAT MASTERUL IN DREPT, SI DESI INSTITUTIA SI COMPARTIMENTUL LA CARE ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public rosemary rosemary Buna ziua Sunt angajata in administratie publica din 2007, in functia de referent gradul III (casier) pe studii medii, si anul acesta am absolvit Facultatea ... (vezi toată discuția)