avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrare cu studii superioare?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrare cu studii superioare?

Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca mai este relevanta sau nu incadrarea in contractul de munca cu studii superioare? acestea conteaza pentru anii de vechime in campul muncii? urmeaza sa semnez un ctr de munca cu functia COR 334303 care specifica studii medii sau postliceale, desi mi s-a transmis ca a fost depusa diploma de licenta ci nu cea de bacalaureat, insemnand ca voi fi incadrata in functie de diploma de studiu desi codul COR specifica altceva???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:04, 28 Martie 2016
Diploma de studii superioare nu conteaza pentru vechimea in munca.

Potrivot art.16 alin.4 C.mun., munca prestata in temeiul unui contract individual de munca constituie vechime in munca, indiferent de functia mentionata in c.i.m. (n.m.).
Multumesc, in acest caz nu se pierde oricare alte beneficiu
Se pierde vechimea in specialitatea studiilor absolvite si/sau la salariu daca exista stabiliti coeficienti de ierarhizare la nivel de angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cor Patience Patience Un angajat incadrat in functia de modelier confectii - care avea cod cor vechi 347112, s-a schimbat COR-ul in 216306. Adica din grupa 3 s-a dus in grupa 2. ... (vezi toată discuția)
Studii medii? angizah angizah Va rog frumos dati-mi o solutie. Am o persoana care a absolvit 4 ani de liceu dar nu are diploma de bacalaureat .Are un certificat de absolvire a liceului ... (vezi toată discuția)
Salar de incadrare bertea.alina bertea.alina Am o nelamurire ,v-asi ruga sa ma ajutati .Sunt incadrata ca administrator financiar la o scoala , momentat sunt in intrerupere pentru crestere copil iar anul ... (vezi toată discuția)