cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

cyan, moderator
 cyan, moderator 	
			~ final discuție ~
 Ovidiu1313	                   

Consultanta recuperare avans!
Buna ziua, recent, am semnat un antecontract de vanzare-cumparare pentru garsoniera proprietate personala.
Cumparatoarea sa ... (vezi toată discuția)
	                    Ovidiu1313	                   

Consultanta recuperare avans!
Buna ziua, recent, am semnat un antecontract de vanzare-cumparare pentru garsoniera proprietate personala.
Cumparatoarea sa ... (vezi toată discuția)

Daniela iatan	                   

Am încheiat o promisiune bilaterală de vanzare cumpărare pt o garsoniera prin care dezvoltatorul se angajează să încheie contractul de vanzare până la ... (vezi toată discuția)
	                    Daniela iatan	                   

Am încheiat o promisiune bilaterală de vanzare cumpărare pt o garsoniera prin care dezvoltatorul se angajează să încheie contractul de vanzare până la ... (vezi toată discuția)

Ella10b	                   

Am încheiat o promisiunea bilaterala de vânzare cumpărare pentru un imobil însă nu am obținut creditul necesar. Am in antecontract clauza care prevede ca ... (vezi toată discuția)
	                    Ella10b	                   

Am încheiat o promisiunea bilaterala de vânzare cumpărare pentru un imobil însă nu am obținut creditul necesar. Am in antecontract clauza care prevede ca ... (vezi toată discuția)