buna_dimineata! am avut camera preliminara, eu am fost de acord sa fie trimis in judecata, dar tatal copilului a refuzat sa fie judecat, invocand ineptii, ca nu a abandonat nici o familie, ca el nu a avut familie, ca are datorii, etc, motive. vreau sa va spun ca el in 2009 cand l_am dat in judecata ptr.paternitate, el nu si_a recunoscut copilul, dar eu i_am facut testul adn la Bucuresti, la Mina Minovici, iar testul a dovedit paternitatea tatalui 99, 99%. Dupa test si dupa cei 2 martori ai mei, ca a stat cu mine, tatal si_a recunoscut copilul, instanta trecand minorul pe numele lui si obligandu_l la pensie intretinere minor, sentinta fiind definitiva si irevocabila. acum in instanta penala spune ca nu a stat cu mine si nu vrea sa fie judecat! Instanta a admis _actiunea Parchetului, confirma redechiderea urmaririi penale, conform Ordonantei data de dl. Prim_Procuror. Definitiva. mai jos scrie tip de incheiere finala dezinvestire. As dori sa stiu ce inseamna dezinvestire si daca este trimis in judecata tatal copilului meu sau nu? Cat mai dureaza pana va fi judecat? Si daca va fi in avantajul tatalui sau nu faptul ca nu a dorit sa fie judecat? s_a consemnat la dosar acest lucru. Va multumesc ptr. ajutor!