avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Studii Universitare de masterat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Studii Universitare de masterat

Buna ziua,

Daca am absolvit Studii Universitare de masterat pot primi un spor la salariu din partea unitatii angajatoare?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Costy S , Alte profesii 16:51, 4 Aprilie 2016
Daca lucrati in sectorul bugetar , nu.

Daca lucrati in sectorul privat ar trebui sa verificati reg.intern, ccm aplicabil angajatorului daca au o astfel de prevedere.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Martie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc. =D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare privat teodor_stefan teodor_stefan am o intrebare legata de salariul minim in sectorul privat. mai exact, as dori sa-mi spuneti daca exista o prevedere legala care sa impuna angajatorilor din ... (vezi toată discuția)
Zile libere la casatorie ? mirei_80 mirei_80 Buna dimineata. As dori sa stiu daca mai este valabila legea prin care la prima casatorie angajatorul este obligat sa dea 5 zile libere angajatului in ... (vezi toată discuția)
Ce sporuri ar trebui sa primeasca un angajat la salubrizare stradala ??? kryss35 kryss35 Buna ziua , problema mea este ca lucrez la salubrizare ( maturator ); as vrea sa stiu si eu ce sporuri trebuie sa primeasca un angajat la salubrizare stradala. ... (vezi toată discuția)