avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1383 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Primar pe comuna
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Primar pe comuna

Buna ziua sunt leontin este posibil ca o persoana sa candideze la primarie daca el este un om care nu lucreaza traieste din alocatie a copiilor?nu este gospodar este dator la bancii,,,,mai multe banci,,?..Trecutul lui este dezastru a fost calauza ,a facut puscarie,sa facut de rusine in comuna cu Gigi Becali sa pus in sicriu si a cerut bani de la Becali .Partidul are voie sa permita la omul asta sa candideze de primar??? multumesc

Alte discuții în legătură

Perle ale politicienilor anastef anastef Lumea are voie sa aiba doua conturi;unul in lei, unul in valuta si inca unul pentru economii. Mai mult nu.” Florin Georgescu (fost ministru al ... (vezi toată discuția)
Program renovare dumitrescuvirginia dumitrescuvirginia Buna ziua, Vreau sa ma apuc de renovarea completa a apartamentului bunicii si as dorii sa stiu daca exista vreo lege care sa imi permita sa fac galagie si ... (vezi toată discuția)
Furt minor din hipermarket Narcus Narcus Buna ziua, Acum o saptamana, spre rusinea mea, recunosc ca am sustras dintr-un hipermarket din capitala un produs in valoare de 30 lei.La iesire m-au oprit ... (vezi toată discuția)