ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

L nr 230/2007 Art. 18
În cazurile în care în clădirile de locuinţe unul dintre proprietari sau chiriaşi împiedică, cu bună-ştiinţă şi sub orice formă, folosirea normală a clădirii de locuit, creând prejudicii celorlalţi proprietari ori chiriaşi, după caz, proprietarii sau reprezentantul legal al acestora pot solicita instanţei să hotărască măsurile pentru folosirea normală a clădirii, precum şi plata daunelor.
 ynocentta, utilizator
 ynocentta, utilizator 	
			~ final discuție ~
 Roxana Craciun	                   

Bună ziua! 
Cum pot fi sancționați niste locatari gălăgioși? În fiecare noapte, cu preponderenta, tarasc scaunele, lovesc obiecte prin casa, striga, ... (vezi toată discuția)
	                    Roxana Craciun	                   

Bună ziua! 
Cum pot fi sancționați niste locatari gălăgioși? În fiecare noapte, cu preponderenta, tarasc scaunele, lovesc obiecte prin casa, striga, ... (vezi toată discuția)

AnaAnita	                   

O familie cu trei copii a inchiriat apartamentul de deasupra mea si viata mea a devenit un calvar. Fac galagie la orice ora din zi si din noapte. Am rugat ... (vezi toată discuția)
	                    AnaAnita	                   

O familie cu trei copii a inchiriat apartamentul de deasupra mea si viata mea a devenit un calvar. Fac galagie la orice ora din zi si din noapte. Am rugat ... (vezi toată discuția)

Carază Elena	                   

.Buna seara..Locuiesc la sat și un vecin și- a făcut bar, terasa fiind la 8m de geamul meu.In fiecare seara pune muzica și cei prezenți urlă si fac ... (vezi toată discuția)
	                    Carază Elena	                   

.Buna seara..Locuiesc la sat și un vecin și- a făcut bar, terasa fiind la 8m de geamul meu.In fiecare seara pune muzica și cei prezenți urlă si fac ... (vezi toată discuția)