avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... abuz in gradinita
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

abuz in gradinita

buna ziua.am si eu o problema legata de maltratarea copiilor la gradinita.am un baietel de 4 ani,anul acesta este al doilea an de cand e la aceeasi gradinita.anul trecut a avut alta educatoare(nefiind titulara pe post)toate au fost bune si frumoase,nu am avut nici un fel de probleme,copii mergeau cu drag la gradinita.toate problemele au inceput de vreo 2 luni.intr o zi copilul meu a venit acasa si a zis ca se ne jucam de a gradinita.zis si facut.la un moment dat copilul a luat un bat si a inceput sa dea cu el si sa urle.bineinteles ca l am intrebat de unde a vazut el asa ceva,pt ca acasa nu avea de unde sa vada, si mi a zis ca la gradinita doamna educatoare le da cu batul in cap la copii rai.dupa ceva timp mi a mai zis mai multe mamici despre treaba asta legata de bat.dupa vreo 3 saptamanii copilul a venit acasa si mi a zis ca doamna la descaltat si ca l a tinut descult(gradinita fiind la parterul unui bloc)ca sa nu mai bata cu picioarele ca o doare capul.dupa vrea saptamana tot mai multe mamici incep sa se planga ca copii lor nu mai vor sa mearga la gradinita.dupa cateva zile doamna educatoare si inca o educatoare sau batut in incita gradinitei.sa facut 5 cereri la inspectoratul scolar si nimeni nu au luat nici o masura.acuma de 2 zile copilul meu a venit de la gradinita si mi a zis ca la tras de ureche doamna educatoare.acum intrebarea mea este:ce alte solutii se mai pot face in afara de a face reclamatie la inspectorat si directoarea gradinitei?m am gandit sa merg sa ii atrag atentia educatoarei dar a fost o mamica si ia spus si acuma l a lut in ochii rai pe copilul dansei.va rog sa ma ajutati
Cel mai recent răspuns: ileana-cosanzeana , utilizator 08:39, 1 Aprilie 2016
Muta copilul la alta gradinita! Daca vine acasa cu urme pe corp mergi cu el la medico-legal si faci plangere la politie. Dar mai bine il muti pana sa ti-l traumatizeze de tot!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!doresc un sfat in soluționarea problemei pe care o ... Mihaela velea Mihaela velea Buna ziua!Doresc un sfat in soluționarea problemei pe care o am cu directorul și educatoarea fetiței!Pe data de 8 Septembrie am fost anunțată de către ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! băiețelul meu de 4 ani este înscris la o grădiniță ... Diana2729 Diana2729 Bună ziua! Băiețelul meu de 4 ani este înscris la o grădiniță privata, acomodarea a fost una destul de grea. De curând lucrurile au început sa stea ... (vezi toată discuția)
Situatie neplacuta JohnDoe30 JohnDoe30 Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie foarte neplacuta pe care nu stiu cum sa o gestionez, asa ca am sa apelez si la parerea dumneavoastra. Sunt divortat de ... (vezi toată discuția)